Vintage esküvői ruha - bonjourzsalon.hu

Miért értelmezhető az élet ajándékaként a vintage esküvői ruha?

Sem én, sem férjem nem az, aki igazán szeret alkalom szerűen öltözködni. Sőt! Mindketten nehezen és pusztán kényszerből viseljük az alkalom szerű öltözetet. De azt is, ha emiatt szüleink, barátaink, rokonaink, munka és üzlettársaink piszkálnak minket. Őszintén ettől már az esküvő szervezése közben is borsózott a hátam. De klaviatúrát ragadva esküvőnkre nagyon jó megoldást találtam. Férjem éppen dolgozott akkor. Alig vártam, hogy haza érkezzen és leüljünk a vacsora mellé szokásos esti, nap értékelő beszélgetésünkre.

  • Szeretnél az esküvőn is komolyan laza és egyedi maradni? – szegeztem neki a kérdést
  • Igen, de az lehetetlen. – érkezett a válasz
  • Vintage esküvői ruhában is? –tettem fel a kérdést
  • Vintage esküvői ruhában? Az meg mi és mit takar pontosan? – kérdezett meglepődve
  • Nem tudom neked elmondani, de képen szívesen megmutatok belőle párat. A Bonjour Szalon oldalán találtam rá. Ahogy látom, ez a kollekció számunkra tökéletes megoldást nyújt, mert magunkat adhatjuk általa. – válaszoltam határozottan

Hogyan derült rá fény, mi is pontosan a vintage esküvői ruha?

Másnap reggel, férjem beleegyezésével felhívtam a százhalombattai székhellyel rendelkező Bonjour Szalont. Kedves fogadtatásban részesültem és elég hosszan beszélgettünk a vintage esküvői ruhák titkáról. Miután a szalon munkatársainak hétvégi látogatásunk sem jelentett akadályt, már tudtam, hogy egyedi vintage esküvői ruhámat biztosan innen fogom bérelni. Eljött a szombat reggel, és izgatottan elindultunk. A szalonba lépve alig tudtam kiválasztani a leginkább megfelelő darabot, hiszen valamennyi ott látott ruhába szinte azonnal beleszerettem. Egy-egy, a nagymamám eddig elrejtett kincse is előkerült kiegészítőként édesanyám jóvoltából, amik tökéletesen illeszkedtek az általam kiválasztott vintage esküvői ruhához. Nagyon hálás vagyok a Bonjour Szalonnak, hogy ezt a csodát lehetővé tették a számomra.
Esküvőnket pedig amíg élünk, soha nem felejtjük el. Minden momentumát szívünkben őrizzük. Aki szeret minden helyzetben és esetben önmaga lenni, neki szívből ajánljuk ennek az egyedi, de alkalmi, esküvői ruhának Bonjour Szalonból való kölcsönzését. Csodálatos pillanatokat szerezhetnek már a kiválasztás pillanatában is.