Bonjour Szalon menyasszonyi ruha kölcsönző és esküvői ruha kölcsönző Bonjour Szalon menyasszonyi ruha kölcsönző és esküvői ruha kölcsönző

Koktélruha akció

Koktélruha akció! Koktélruha kiárusítás 10.000Ft-tól!

Bonjour Szalon


Nyitvatartás kizárólag
bejelentkezés alapján,
hétvégére is!


Bejelentkezés munkanapokon
10-17-ig


Szalon:
+36 20 4747-448
bonjourszalon@gmail.com

Öltöny:
+36 20 4249-430
evabonjour@gmail.com

Hétvégén is szívesen látunk szalonunkban!

2440 Százhalombatta
Damjanich u. 29/a Füred üzletház
(15 perc Bp-től)

Estélyi ruha

Szalonunkban nagy hangsúlyt fektetünk az estélyi ruha és a koktél ruha kínálat változatosságára és sokszínűségére, amire érdemes külön figyelmet szentelni. Izgalmas szín összeállítású, divatos és elegáns modellek és a minőségi anyagok használata jellemzi az Eden Bridals estélyi ruha összeállításait, melyet Szalonunk kínál Önnek.
 
Mindenki saját maga tervezheti ruhája színeit egyéniségéhez, a partnerünk által kínált 64 színből. Szeretnénk úgy összeválogatni a kínált estélyi ruha modelleket, hogy egyszerű, de elegáns és stílusos legyen.
 
 Eden estélyi ruhaEden estélyi ruha
 
 
 
 
 
Információ,időpontegyeztetés: bonjourszalon@gmail.com
 
 
                                                  06-30-9341877
                                                  06-20-4747448
 
 
Gyerek koszoruslány ruhaGyerek koszoruslány ruhaGyerek koszoruslány ruha

Estélyi ruhából választhatjuk a hagyományos abroncsos változatot, melyek általában fűzősek, swarovsky kristályokkal díszítve, a hozzájuk illő stólával vásárolhatók vagy bérelhetők!

Hova vehetjük fel? Az estélyi ruhákat felvehetjük bálokba, estélyekre nagy estélyinek, esküvőkre , menyasszonynak második esküvőre, vagy akár koszorúslány ruhának.

A másik változat, az egyszerű, de elegáns hosszúruha, chiffon vagy matt szatén anyagból, kevés díszítéssel , egyszerűen, elegánsan! Ezek az estélyi ruhák nagyon divatosak lettek az utóbbi években, nagyon nagy a kereslet a „vadabb” színek iránt, szeretjük a pinket, narancsot, türkizt és a színskála bármely nem szokványos árnyalatát, a „fagyi színeket” Variálhatók a ruhák szép swrovsky kristályos övekkel, színes virágos övekkel, színben harmonizáló stólákkal, és ruhákhoz megfestjük a nálunk kapható Rainbow Club cipőket és alkalmi táskákat! Így teljes lesz az esküvői vagy bálozó öltözet.

Az Eden Bridals estélyi ruha kollekciója széles méretválasztékban, Európában csak nálunk kapható!

A ruhák bérelhetők és megvásárolhatók, több termék vásárlása vagy bérlése esetén személyre szabott kedvezményeket biztosítunk!

Bonjour Menyasszonyi Szalon © 2008 Minden jog fenntartva | Professional SEO software