Vintage Menyasszonyi Ruha - bonjourszalon.hu

Nem tehetek róla, elbűvölt egy vintage menyasszonyi ruha.

Mint mindenki más, kislány koromban én is a menyasszonyi ruhákról álmodoztam. De nemcsak álmodoztam, konkrétan állandóan a nagymamám esküvői fotóit nézegettem. Annyira szép ruhája volt. Most, hogy már felnőttem, és még a kezemet is megkérte az én kedvesem, itt az ideje az álmaimat valóra váltani.
A nagymama ruhája már nincs meg természetesen, de hallottam, hogy létezik olyan, hogy vintage menyasszonyi ruha. Ezt nekem meg kell néznem! Nekem valamiért a szó hallatán egy régi darab jutott eszembe, persze, hogy a nagymama esküvői ruhája. Azonnal utána is néztem, hogy mit takar a vintage menyasszonyi ruha kifejezés. Remélem tetszeni fog, amit találok! Azt is remélem, hogy nem feltétlenül egy százéves ruhadarabot kell felvennem, bár a nagyiét szívesen felvenném. De menjünk szépen sorjában. Elkezdtem böngészni a netet, és megnézegettem mindent, ami a vintage menyasszonyi ruháról szólt. Meglepő dolgokat tudtam meg, de mind pozitív meglepetés volt. És már a szalont is kinéztem, ahol megtalálom a számomra megfelelőt.

Miket tudtam meg?

A legfontosabb, hogy a vintage menyasszonyi ruha valóban nem az ódivatú, száz éves darabokat jelenti. Ezek a darabok újak, csak antik hatást keltenek. Azt olvastam, hogy ezt a hatást különféle csipkékkel, kiegészítőkkel érik el. Magyarul a régit kombinálják az újjal. Nekem ez tetszik.
Szinte valamennyi vintage menyasszonyi ruha, amiket megnéztem, tökéletesen nőies volt, és bevallom, hogy nosztalgiáztam is egy kicsit, mert hangulatában hozta a nagyim ruháját. Ez az! helyben vagyok. Biztos, hogy rajtam vintage menyasszonyi ruha lesz! Ettől már semmi nem téríthet el!
Azt írják, hogy egyre népszerűbb és keresettebb, amit azok után amit láttam, maximálisan megértek. Az összhatás varázslatosan nőies, és mégis nosztalgikus. Biztos, hogy nem vagyok egyedül, aki ezt a hangulatot keresi.
És még két dolgot találtam, ami fontos volt a számomra. A vintage menyasszonyi ruha esetén is lehet zárt jellegű, dekoltázst takaró, vagy ki lehet emelni a hát vonalát egy csipkével. A másik, hogy elővehetem hozzá a nagyi nyakláncát! Ez nagyon jó!