Menyasszonyi ruha kölcsönző - bonjourszalon.hu

A menyasszonyi ruha kölcsönző a praktikumok kedvelőinek szól. Erősíti az egyszeri és megismételhetetlen nap érzetét.

Itt állunk az esküvő küszöbén és az én gyönyörű felnőtt lányommal egy kávézó teraszán azon morfondírozunk, hogy megvásároljuk-e a menyasszonyi ruhát, vagy vegyünk igénybe a Bonjour esküvői ruhaszalon menyasszonyi ruha kölcsönző szolgáltatását? Valójában a téma nem újkeletű a családunkban, hiszen nagyobbik lányunk esküvője három éve volt, és ott egyszer már alaposan körbejártuk ezt a témát.

Amikor nem megoldható a menyasszonyi ruha kölcsönzése. Extrém esetek.

Kingáék esküvőjére nem volt kérdés a vásárlás, mivel első szülöttem, az én aprócska termetemet, és törékeny alkatomat örökölte. Nyilván a gyermekruhaosztályon nem találtunk számára megfelelő öltözéket, és a menyasszonyi ruha kölcsönző lehetőségei is korlátozzák az ekkora átalakítási projekteket. Ezt teljes mértékben meg tudom érteni, hiszen ritka alkati adottságokkal rendelkező hölgyekként a hétköznapokban is szembesülünk vele, hogy mekkora nehézséget jelent számunkra, a női divat követése. Így Kingával egyedi méretre igazított menyasszonyi ruhát vásároltunk. A végeredmény lenyűgöző volt, az elképzeléseinket is felülmúlta. Az plusz csavar a történetben, hogy Kinga és választottja extrém fotóst kértek fel az esküvőre.

A szertelenség szerelmeseinek nem ajánljuk a menyasszonyi ruha kölcsönzést.

Mivel Kinga és vőlegénye Patrik rajongtak a búvárkodásért, ezért az esküvői fotóik is extrém kivitelezést kaptak. Említhetjük bátran, hogy a Trash the Dress kategóriájába gond nélkül belefértek volna. Görögországban a tengerparton merültek a habok alá és vízalatti fotósorozat örökítette meg az egybekelésüket. Ahogy Kinga és Patrik a víz alatt, forró csókot váltottak, a tenger ölelésében az a mai napig könnyeket csalt a szemembe.

A szimplicitás kedvelőinek segíthet a menyasszonyi ruha kölcsönzés.

De ahány ember annyi lélek, annyi személyiség. Most viszont itt van Eszter, aki szöges ellentéte a nővérének. Számára relevánsabb a menyasszonyi ruha kölcsönző opció, mivel ő leginkább a praktikusságáról híres a családunkban. Mindent szeret átlátni, és megtervezni. Pont erre hivatkozott, amikor felmerült a kérdés, hogy vásárlás, vagy menyasszonyi ruha kölcsönzése lesz-e a választásuk. Átlagos testalkatú fiatal hölgyként, ő könnyen talál az alakjához és magasságához igazodó öltözetet, a menyasszonyi ruha kölcsönző kínálatában. Minimális igazításra lesz szüksége. Nem szeretné tartogatni az esküvői ruháját, akkor sem, ha lányuk születne, hiszen ezt a választást szeretné a majdani gyermekének is lehetőségként fentartani. Így a kávé végeztével időpont egyeztetés céljából felhívtuk a Bonjour esküvői ruhaszalont.