Adore by Justin Alexander menyasszonyi ruhák

Az Adore by Justin Alexander kollekció

Adore by Justin Alexander – teljesen új, amerikai tervezők által megálmodott kollekció – fiatalos lendületes, lágy esésű szoknyák, az egyszerű letisztult stílus, izgalmas nőies variációkkal. Minden menyasszonyi ruha kifejezi menyasszonyaink egyéniségét, minden ara alakjának legelőnyösebb részeit kihangsúlyozzuk.
A minőségi anyagok, a gyönyörű matt csipkék,  a  gyakorlott menyasszonyi ruhatervezők által kidolgozott profi szabásvonalak öszzessége adja kollekció erősségeit.
Első látásra szerelem ruha – nálunk létezik. Gyere el, próbáld fel,  legyél egyedi és a legszebb menyasszony életed nagy napján és viseld a Bonjour szalon Adore by Justin Alexander kollekciójának rekmekbe szabott menyasszonyi ruháját!

Bérleti díjak: 190.000 Ft  Vételi árak: 240.000 Ft-tól – Megrendelés első bérlésre: Bérleti díj+ 50.000  Ft.

Várunk szeretettel a ruhapróbára a Bonjour Szalonban!

Nyitva tartás bejelentkezés alapján! Hétvégén is nyitva tartunk, de kérünk munkaidőben(hétköznap 10-17-ig) telefonálj!

bonjourszalon@gmail.com

+36 (20) 4747-448

facebook: Bonjour  Szalon

A Sweetheart kollekció

Sweetheart kollekció menyasszonyi ruha modelljei a fiatalság, a könnyedség, az “egyszerű de nagyszerű” ruha stílus képviselői. Minőségből bár nem engedve, de mégis kedvező  árfekvésű, bájos menyasszonyi ruhák  modelljeit készítették el tervezőink. Az esküvői ruhák a királylányos fazontól a legegyszerűbb, legletisztultabb fazonig és csipkétől és gyöngytől a “minimál” díszítésig felvonultatják a különbözű menyasszonyi ruha stílusokat. Az itt látható modellek fehér és ekrü színben, hatalmas méretválasztékban kölcsönözhetők és vásárolhatók szalonunkban! Régebbi modelljeink kedvező, akciós áron megvásárolhatók. Különleges anyagok kombinációival variált matt, gyöngyös vagy akár  flitteres csipke, tüll, organza, chiffon valamint szatén menyasszonyi ruhák egész sora várja a menyasszonyokat! Biztos siker egy menyasszonynak, ha a Sweetheart kollekció bármely ruháját választja! Eredeti, márkás menyasszonyi ruhák, nagyon kedvező áron!

A modellek bérleti díja: 100 – 220.000 Ft – Vételi ár: akciós: 70.000 Ft-tól. Megrendelés: 250.000Ft-tól. A modellek megrendelhetők a kívánt színben és méretben, megrendelési határidő: 1-5 hónap. A Sweetheart kollekcióban is lehetőség van első felvétes rendelésre, a kívánt színben és méretben menyasszonyi ruhák közül pótdíj ellenében!

Várunk szeretettel a ruhapróbára a Bonjour Szalonban!

Nyitva tartás bejelentkezés alapján! Hétvégén is nyitva tartunk, de kérünk munkaidőben(hétköznap 10-17-ig) telefonálj!

bonjourszalon@gmail.com

+36 (20) 4747-448

facebook: Bonjour  Szalon

Menyasszonyi ruha kölcsönzés - sincerity - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - adore - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - justin alexander - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - lillian west - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - sweetheart - bonjourszalon.hu