MIT KELL TUDNI SZALONUNKRÓL?

A legfontosabb infók röviden: 15 percre vagyunk Budapesttől, elegáns, szép szalonban, saját parkolóval,  az országban egyedülálló minőségi és márkás menyasszonyi ruha és esküvői öltöny kollekcióval, mérsékelt árakkal, profi tanácsadással várunk!

Közel 20 éve üzemel Százhalombattán a Bonjour Menyasszonyi ruha Szalon a Füred Üzletház emeletén. A szalon azóta  már a szakmában és a menyasszonyok körében is jó hírnévnek örvend, ajánlásra jönnek sokan! Különleges és egyedi amerikai cég egyedi tervezés kollekciót tartjuk, előtérbe helyezve a minimalista és a vintage stílust.

Sincerity Bridals, Adore by Justin Alexander,  Lillian West, Justin Alexander –  menyasszonyi ruha kollekciók hivatalos magyarországi márka képviseletét is ellátjuk.

Minden évben nemzetközi kiállításokon vásároljuk az új ruhákat, és nem engedünk a színvonalból. Nagy örömükre szolgál, hogy sokan eljönnek Budapestről, és az ország más részéről, hiszen ezeknek az egyedi menyasszonyi ruha modelleknek  legnagyobb választéka megfizethető áron nálunk van! Fontos szempont az is, hogy itt a pesti áraknál jóval olcsóbban bérelhetik a és vásárolhatják ugyanazt (sőt!) a színvonalú esküvői ruhát.

A Bonjour Szalonban komplett szolgáltatást kapnak  a menyasszonyok: a ruhától a kiegészítőkön keresztül az esküvői öltönyökig. Ha a párok  több szolgáltatást vesznek igénybe, plusz kedvezményeket élvezhetnek!  EREDETI MÁRKÁS ÉS EGYEDI STÍLUSÚ MENYASSZONYI RUHÁK  ÉS ÖLTÖNYÖK !

A vőlegények a német Wilvorst cég és az Európa szerte divatos Manzetti cég ceremónia öltönyeit, ingeit, mellény és nyakkendő szettjeit, bőrcipőit vásárolhatják meg, melyet a menyasszonyok ruhájával segítünk összhangba hozni. Az esküvői öltönyök megvásárlására, karcsúsított szmokingok bérlésre van lehetőség, spanyol övvel, nyakkendővel! Egyre bővül kollekciónk, örömapáknak Titem ill. a vőlegényeknek a divat előtt egy lépéssel az extrán karcsúsított olasz stílusú Manzetti kollekciót árusítjuk.

A Bonjour Szalonban szeretettel várjuk a menyasszonyokat és a vőlegényeket, a hét bármely napján, bejelentkezés alapján akár hétvégén és este is lehet jönni ruhapróbára!  Kérünk, hogy munkaidőben jelentkezz be, csak hétköznap 10-17-ig telefonálj: 06-204747448, írj emailt:  bonjourszalon@gmail.com vagy keress és kövess minket  facebookon és instagramon!

menyasszonyi ruháink tervezői mindenkire gondolnak. Minden menyasszony más és más egyéniség, más alkat, más az ízlése így mindenkinek meg kell találjuk a saját stílusát. Igyekszünk ezt kihangsúlyozni a különböző anyagokból és szabásokból kiindulva,  a színeken át az egészen kifinomult megoldások, aprólékos kidolgozások, gyönyörű kézi csipkék, különböző swarovsky díszítésű öveken át egészen a francia csipke bolerókkal kiegészítve a menyasszonyi szettet.

Menyasszonyi ruha kollekcióink hatalmas méretválasztékban találhatók szalonunkban raktárkészleten is. Partnereink által készített menyasszonyi ruhák  32-62-es méretben, és 1- 20 hetes megrendelési határidővel szállítva elérhetők!

MENYASSZONYOKNAK – MENYASSZONYSÁGRÓL, MENYASSZONYOKÉRT KÖZEL 20 ÉVE

Mi a legszebb a szakmánkban? Először is minden vendégünk boldog, így nagyon jó munkánk van, hisz egész nap jókedvű arák vesznek körül minket.

Ami előrevisz mindig, az az állandó kihívás,a kreatív munka: mindenkinek egyéniségének, alakjának és ízlésének megfelelően megtalálni “álmai ruháját” Minden lány elképzeli magát menyasszonynak, nézegetik a képeket, a ruhákat, küldözgetik egymásnak- barátnőknek, anyukának, testvérnek – aztán jön a valóság: a ruha nem úgy áll, nem ilyennek láttam a képen, nem ilyennek gondoltam a színét, és a modellnek jobban áll.És itt jövünk a képbe mi: ilyenkor ajánljuk amit mi gondolunk a menyasszonyra, hisz általában amikor bejön valaki az ajtón, már akkor látjuk mit adnánk rá, mit tudunk elképzelni rajta és mi fog jól állni. Kikérdezzük először a menyasszonyt az elképzeléseiről,  esküvő helyszínéről, megpróbáljuk összehangolni a stílusát a méretében található ruhákkal, ráadjuk a menyasszonyra azokat a ruhákat is amiket kinézett, aztán mi is javasolunk, és várjuk “A mosolyt”amiért dolgozunk.

MILYEN RUHÁKAT BÉRELHETSZ VAGY VÁSÁROLHATSZ NÁLUNK?

Mindkettőre van lehetőséged, válogathatsz a szalonruhák, a már kiadott vagy kifutó ruhák között is, de természetesen új ruhát is rendelhetsz személyre szabottan készítve! A bohó csipke vintage kollekció és az egyszerű letisztult kollekcióink legnépszerűbb modelljeiből válogathat minden menyasszony kedve szerint.

Több kollekcióból válogathatsz: az elegáns és nőies Sincerity, a fiatalos és izgalmas Adore by Justin Alexander, a csipke, bohó vintage Lillian West, és az exlkuzív Justin Alexander, mely nevek garantálják minőséget.A Sweetheart kollekció kifuttatásra kerül,

Idei évtől már találsz nálunk egy új kollekciót, a letisztult, elegáns egyszerűen nagyszerű Adore by Justin Alexander legszebb menyasszonyi ruha modelljeit kölcsönözzük és árusítjuk!

Ruháinkat igyekszünk más szalonoktól eltérően összeválogatni: mi bevállaljuk azt, hogy egyszerű és letisztult, csillogás nélküli legyen az anyag, de ugyanúgy megtalálható szalonunkban a legkülönlegesebb vintage csipke menyasszonyi ruha! Imádjuk az abroncs nélküli lágy esésű  puha tüll szoknyákat, de ugyanúgy szeretjük a letisztult mikádó anyagú ruhákat!  A szép hátmegoldások minden fajtáját szeretjük, a menyasszony   kérésére, ízlésének megfelelően  alakítjuk! Minden méretben biztosítunk ruhákat!

Természetesen a csillogó, hófehér tüllruhákat is megtalálod nálunk, kedvező árakon!

MIÉRT GYERE HOZZÁNK?

 • 15 percre vagyunk Budapesttől, autópàlya mellett(M6)
 • saját parkolónk van, amikor elviszed a ruhát sokkal kényelmesebb a zsákot a kocsiba rakni egyből!
 • Kiemelt partnerei, hazai forgalmazói vagyunk Nyugat-Európa és USA egyik vezető divatcégének, a New Yorki Justin Alexander cég minőségi és márkás kollekcióinak
 • SINCERITY  – LILLIAN WEST – JUSTIN ALEXANDER- ADORE by JUSTIN ALEXANDER
 • kiemelkedően  jó minőségű, egyedi, finom ízléssel összeválogatott esküvői ruha kollekciónk van
 • minden éven új ruhákat vásárolunk, nem fog “szembejönni ” a ruhád
 • különleges stílusokat tartunk: egyszerű letisztult ruháktól a vintage ruhákig
 • Közel 20 év tapasztalatával segítünk, esküvői stylist tanácsadás
 • Több mindent megtalálsz egy helyen: menyasszonyi ruha, fátyol, boleró  vőlegényeknek esküvői öltöny
 • vőlegényedet is felöltöztetjük,stylistunk segítsegével az esküvői öltözeteket összehangoljuk
 • mester sminkes és mester fodrász együttműködésünk keretén belül, fátyol és kiegészítő készítővel  nyílt napokat tartunk

MI A TEENDŐD MIELŐTT JÖSSZ HOZZÁNK?

 • nézz körül honlapunkon
 • gyűjtsd ki azokat a ruhákat amik tetszenek, ne gondolkodj rajta hogy fog állni – majd felpróbáljuk, és kiderül! Nekünk könnyebb úgy dolgozni, ha azt mondod meg, hogy mi az ami tetszik és szívesen viselnéd! Kérünk fotózd ki a legjobban tetsző ruhákat!
 • jelentkezz be ruhapróbára hétvégére (is) telefonon, emailben vagy Facebookon (hétköznap10-17-ig telefonálj!!)
 • hozz magaddal segítséget,max. 1-2 hozzád legközelebb álló rokont, vagy barátnőt
 • ne sminkeld ki magad a próba előtt
 • maximum 2-3 szalont járj be, ne “sokallj be”
 • ne ragaszkodj szigorúan az elképzelésedhez, bízd magad profi szaktanácsadóinkra
 • szánj ránk időt, gyere hozzánk, érezd jól magad nálunk!
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - sincerity - bonjourszalon.hu

Menyasszonyi ruha kölcsönzés - adore - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - justin alexander - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - lillian west - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - sweetheart - bonjourszalon.hu