Milyen a szamodra tokeletes menyasszonyi ruha Igy talalhattok egymasra - bonjourszalon.hu

Miről álmodik a lány?

Habár a világ összes hölgyével nem beszéltünk, de a szalonunkban megforduló menyasszonyok szavaiból úgy véljük, hogy a nők nagy része hosszú évtizedeken át álmodozik élete egyik legjelentősebb napjáról, az esküvőjéről. Mégis, amikor közeleg a nagy pillanat, és elkezdenek azon gondolkozni, hogy milyen lenne a tökéletes menyasszonyi ruha, sok bennük a bizonytalanság.
Ha te is az esküvődre készülsz a közeljövőben, mindenképp ajánljuk ennek a cikknek az elolvasását, hogy magabiztosabban választhass a szebbnél szebb menyasszonyi ruhák közül.

Szakértő tippjeink a menyasszonyi ruha kiválasztásához

A legfontosabb tanács, amit adhatunk, hogy hagyj elég időt magadnak arra, hogy te és a tökéletes menyasszonyi ruha egymásra találhassatok. Egyáltalán nem gond, ha a kitűzött dátum előtt akár több mint fél évvel, már elkezded keresni az igazit, amelyben az igazinak kimondhatod a legfontosabb igent.

Ahhoz, hogy tudd mi a legjobb neked, ismerned kell magad!

Amire az időn kívül még szükséged lesz, az az önismeret. Tisztában kell lenned a saját személyiségeddel, stílusoddal. Attól, hogy ez egy különleges alkalom az életedben, még nem kell lemondanod arról, hogy önazonos maradj. Nem jelmezbálba mész, hanem az esküvődre, szóval fontos, hogy ne játssz szerepet! Légy önmagad! Ha a sportosabb, praktikusabb viseletekben érzed jól magad, és alapvetően távol áll tőled a hercegnős stílus, semmiképp ne válassz abroncsos, vagy uszályos ruhát! Nem fogod magad jól érezni benne. Ez a nap pedig ne szóljon arról, hogy kényelmetlenül feszengsz a ruha miatt!
A megfelelő fazon megtalálásához tudnod kell azt, hogy mi áll neked jól. Másban mutat jól egy homokóra, és másban egy körte alkatú hölgy – és ez még csak két testalkat típus az öt kategóriából, amit a stílustanácsadók használnak.

Az évszaknak, és helyszínnek is megfelelő legyen a ruha!

Az sem mindegy, mikor és hol lesz a menyegző! A menyasszonyi ruha kiválasztását az is befolyásolja, hogy milyen helyszínen, és melyik évszakban lesz az esküvő. Egy nyári szabadtéri alkalomra teljesen más ruha ideális, mint egy decemberi frigyre, ahogy egy hajnalig tartó lagzira mindenképp olyan menyasszonyi ruha kell, amiben táncolni is tudsz, de ha csak egy állófogadás, vagy vacsora követi az esküvőt, ez a szempont kevésbé hangsúlyos maradhat.