Menyasszonyi ruha - bonjourszalon.hu

A menyasszonyi ruha, amit ma mindenki várva-vár.

Az igen nap. Kora őszi napra lett kitűzve esküvőnk napja. Máté mit sem sejtve készülődött a ház elszeparált férfibarlangnak kikiáltott tetőtéri szobájában. Mindketten itt nevelkedtünk a birtokon, szinte együtt nőttünk fel. Az egymásra találásunk senkinek sem okozott meglepetést. A farm együtt fejlődött, bővült velünk együtt. Titkaink csak egymással szőtt terveinkben voltak, egymás előtt soha. Így a Bonjour ruhaszalont is együtt választottuk ki, de azért az esküvőnk napjáig nem láttuk egymás kiválasztott ruháját. Menyasszonyi ruhámat mindenképpen csupa csipke és vintage stílusban képzeltem el és mindenképpen szaténszalaggal fűzött tornacipőben végigtáncolt menyegzőt szeretnék.

A ragyogó fehér csipke menyasszonyi ruha, az öreg körtefa tövében.

Ezekkel az elképzelésekkel kerestem a megfelelő menyasszonyi ruha tervezőt, igy akadtam rá Lillian West romantikus tervezői darabjaira, a Bonjour esküvői ruhaszalon kínálatában. Most, hogy itt ülök, dédnagymama fésülködő asztalánál és az ezüst tükörben viszontlátom magamat a kiválasztott menyasszonyi ruhában, hihetetlen érzések cikáznak a fejemben. Az elképzeléseimet is felülmúlta a tervező hölgy csodálatos menyasszonyi ruhadarabja, tudtam, hogy ezzel mindenképpen felejthetetlenné teszem a nagy napunkat.

Vintage menyasszonyi ruha a romantika jegyében.

A pasztellszínű csónakház a tópart mellett lett az esküvői helyszínünk. Tökéletes az esküvőnk tematikájához és menyasszonyi ruhám így minden helyszínen kiemelkedő és lenyűgöző látványt nyújt. A ceremónia hamarosan kezdődik és nekem a torkomban dobog a szívem. Ideje lecsendesedni, egy kicsit befelé figyelni. A pillanatot megélni. Miközben a menyasszonyi ruhámba bújok és végigsimítja arcomat a leheletkönnyű csipke, semmihez sem fogható érzés lesz úrrá rajtam. A nagybetűs változás, amit hoz a mai nap, a közös életünk fordulópontja, kezd tényleg valóssággá válni.

A két fél immár eggyé lesz. Az esküvői ruhapáros.

Alig várom, hogy lássam Máté kiválasztott esküvői öltönyét. Szentimentális lelkületű lányként ragaszkodtam ahhoz, hogy csak a nagy napon lássuk egymást a kiválasztott ruháinkban. Gyanítom, ő is lélegzetelállító és elegáns lesz, hiszen ő az esküvői öltönyét a Manzetti kollekcióból választotta, tanácsadónk a Bonjour esküvői ruhaszalon tulajdonosa volt, aki jelen volt az én menyasszonyi ruha választásomnál is. Mi profikra bíztuk a tanácsadást, a próbát és a kiegészítők kiválasztását, azt gondolom, hogy ezen a területen a legjobbak segítettek minket.