Ezt vidd magaddal, ha az uti celod a menyasszonyi ruha kolcsonzo - bonjourszalon.hu

Ne lepődj meg, ha ezt kérdezi tőled menyasszonyi ruha kölcsönző munkatársa!

Abból tudhatod biztosan, hogy a megfelelő menyasszonyi ruha kölcsönzőbe tévedtél be, ha már az első találkozáskor nemcsak afelől érdeklődnek, hogy mikor, és hol lesz az esküvő, és úgy általában véve milyen stílusú ruhát képzeltél el, hanem arról is, hogy van-e olyan ékszer, amelynek a viseléséhez ragaszkodsz a nagy napon.
A Bonjour Szalonban természetesen rengeteg kiegészítő közül válogathatsz, szívesen ajánlunk hajdíszeket, fátylakat, kesztyűket, ékszereket is a ruháinkhoz. Ha azonban van olyan kedvenc ékszered, amelyhez például családi hagyományok okán erősen kötődsz, és mindenképpen viselni szeretnéd az esküvőn, ez is legyen nálad, amikor átléped a menyasszonyi ruha kölcsönző küszöbét!
A nyaklánc hossza, ha van rajta medál, akkor annak a formája, és összességében az ékszer stílusa meghatározó a ruha kiválasztásánál. A különböző hosszúságú láncok meghatározzák az optimális mélységű dekoltázst, az ékszer stílusa pedig azt dönti el, hogy vintage, romantikus hercegnős vagy modern szabásvonalú, és anyaghasználatú ruhát vigyél majd haza a menyasszonyi ruha kölcsönzőből.

Az utolsó simításokhoz kell a cipő is

A cipő meglétének akkor lesz jelentősége igazán, ha már kiválasztottad a favoritodat a menyasszonyi ruha kölcsönző kínálatából. Amikor arra a ruhapróbára érkezel, ahol eldöntöd, hogy a kedvencek közül melyik is lesz a befutó menyasszonyi ruha, feltétlenül meg kell lennie az alkalmi cipőnek is, ami a lábadon lesz az esküvő napján. Ahhoz ugyanis, hogy tökéletesen rád tudjuk alakítani a kiválasztott ruhát, feltétlenül kell majd a cipő is.
A cipő kiválasztását nagyban befolyásolja a helyszín, az évszak, és a saját komfortérzeted is. Ha szabadtéri esküvőtök lesz, a tűsarkú topánka, vagy szandál helyett, valószínűleg inkább egy csinos balerina, vagy lapos talpú cipő lesz a legjobb választás, ha a kényelmet is szem előtt akarod tartani. A cipő sarkának magassága nagyban befolyásolja a ruhaválasztást is, hiszen egy hosszú fazonnál a ruha hosszát mindig a cipőhöz kell igazítani. Ezeket az átalakítási munkálatok természetesen a menyasszonyi ruha kölcsönzők alapszolgáltatásai közé tartoznak, és a díjuk benne van a ruhakölcsönzés árában- a kiegészítőkkel együtt.