Esküvői öltönyök

Kiegészítők és Backstage fotók

A menyasszony mellett a vőlegény öltönye is biztosan elegáns lesz, ha  Wilvorst  öltönyt visel. Ez a könnyed és egyben vonzó esküvői öltöny kollekció tudatosan és meggyőzően fémjelzi az idei trendet.

Jól megtervezett, magabiztos és elegáns a német Wilvorst  cég  új esküvői öltöny kollekciója. A középpontban az alakot követő, letisztult vonalvezetés áll. Az egyéni stílus a kifinomult részletek és a virtuózan felhasznált anyagok gondoskodnak arról, hogy az esküvői öltöny és mellényszett, melyet a vőlegény visel a menyasszonyi ruha mellett hatalmas sikert arasson.

Árak: 85.000 – 150.000 Ft között vásárolhatók.

Hétvégén is nyitva vagyunk, de kérünk jelentkezz be! 20-474-7448 , +36 (20) 424 9430, bonjourszalon@gmail.com

Amikor öltönyt keresünk az esküvőre

Minden esküvő másik főszereplője a vőlegény, és a gyönyörű menyasszonyhoz az ötcsillagos vőlegény jár!

A Bonjour Szalonban található exkluzív német Wilvorst  öltönyök és mellény szettek, esküvői mandzsettás slim fit Wilvorst és Olymp ingek teszik igazán elegánssá a vőlegényt az ara mellett!

Esküvői Öltöny Szalonunkban minden vőlegénnyel tudunk foglalkozni, amíg párja az álmai ruháját keresi a fenti helyiségben.

Először mindig a méretet, majd az anyagot választjuk ki, fazonokat próbálunk, és ezután kerülhet megrendelésre a méretre készülő öltöny, illetve a kedvezménnyel vásárolható modelljeink azonnal elvihetők!

Színben és anyagban választhatunk különfélét, a legmodernebb duplán karcsúsított öltönyöktől a hagyományos szmokingokig többféle fazonú öltöny megtalálható nálunk! Eldönthetjük, hogy egyszeri alkalmi viseletet keresünk, vagy szeretnénk máskor is hordani az öltönyt! Miután méretre rendelünk, így bármilyen méretű vőlegényre találunk öltönyt. Rendelési határidő: 1-14 hét!!!

Ha nem konfekció méret a vőlegény, akkor nem érünk rá, időben kell jönni a vőlegénynek is öltönyt választani, hogy az esküvőjére biztosan elkészüljön!!!

Nagyon fontos tudnivaló, hogy a menyasszony ruhájának színével a vőlegény inge harmonizáljon, ebben természetesen segítünk! A mellény szettek (tartalmazza a nyakkendőt és díszzsebkendőt is) bérelhetők, nem kell feltétlenül megvásárolni, de van rá lehetőség természetesen!

Egy árban kedvezőbb, nagyon jó szabású, elegáns kollekcióval, széles méret választékkal várjuk az örömapákat!

Ha a menyasszonyi ruhát sikerült nálunk megtalálni, 10% kedvezmény biztosítunk a vőlegény esküvői öltönyének árából!

Esküvői Öltöny Szalonunk bejelentkezésre tart nyitva. Rugalmasan, hétvégén is !

bonjourszalon@gmail.com

+36 (20) 4249-430 vagy  +36 (20) 4747-448 vagy  +36 (30) 5321-476