Esküvői öltönyök

Kiegészítők és Backstage fotók

Esküvői Öltöny Szalonunk bejelentkezésre tart nyitva. Rugalmasan, hétvégén is !

Árak: 85.000 – 150.000 Ft között vásárolhatók.

bonjourszalon@gmail.com

+36 (20) 4249-430 vagy  +36 (20) 4747-448 vagy  +36 (30) 5321-476

Az esküvői öltöny szerepe

wilvors esküvöi öltöny - bonjourszalon.huTalán különösen hangzik, de bizony az esküvői öltöny kiemelt szerepet játszik egy esküvői szertartáson. Sokan azt gondolják, hogy az esküvőn minden szempár a menyasszonyra szegeződik, és a vőlegény csak mellékszereplő ezen az eseményen. Azonban ez nem így van. A vőlegény pontosan ugyanolyan főszereplő, mint a menyasszony. Az természetesen igaz, hogy a szépség, a csillogás képviselője a szebbik nem, vagyis a menyasszony, de fontos a jegyespár másik fele is.
Így szalonunkban az a cél, hogy a vőlegény is megtalálja a tökéletes viseletet, és egy olyan esküvői öltöny viselője lehessen, amely tökéletesen harmonizál a menyasszony álomruhájával.

És miért ne lehetne egy férfinak is álomruhája? Ez a pillanat, ott az oltár előtt egy olyan pillanat, amikor még a legkevésbé romantikus férfi is elérzékenyül, és romantikussá válik.
Ehhez a pillanathoz kell egy olyan esküvői öltöny, ami tökéletesen visszatükrözi ezt a pillanatot, ami megerősíti a megismételhetetlenséget.
Az, hogy ehhez milyen esküvői öltöny illik, azt természetesen mindenki maga dönti el, de a döntéshez minden segítséget magadunk.

Milyen legyen az esküvői öltöny?

Tudjuk, írtuk is, hogy ez meglehetősen szubjektív. Nincs két egyforma ízlés, így természetesen egyénenként más-más lehet az elképzelés. Más szabásban, színben, fazonban. És mindezek mellett természetesen még a testalkatot is figyelembe kell venni.
Egy dolog azonban biztos. Mindenképpen passzolnia kell a menyasszony ruhájához és az esküvő hangulatához.

A másik fontos szempont az esküvői öltöny kiválasztásánál – miután férfiakról beszélünk, és ott kissé más a helyzet –, hogy csak erre az alkalomra fogja a vőlegény felvenni, vagy úgy dönt, hogy elegáns viseletként máskor is szándékozik ebben megjelenni. Ez is nagyban befolyásolja az esküvői öltöny kiválasztását.
Ha csupán ezeket a szempontokat vesszük figyelembe, már látható, hogy nemcsak a menyasszony ruhájának a kiválasztása bonyolult, de a vőlegénynek sem sokkal egyszerűbb a feladata. Ez is időigényes folyamat lesz, úgyhogy azt javasoljuk, ő is időben kezdjen el nézelődni.
Honlapunk galériája egy jó helyszín ahhoz, hogy ötleteket szerezz, nézz körül, kezdd itt a válogatást. Amennyiben bármelyik esküvői öltöny felkeltette az érdeklődésedet, úgy személyesen tudjuk folytatni szalonunkban.

Itt is adunk néhány előzetes szempontot, amire érdemes figyelni

 • Az első szempont a méret
  Minden esetben szem előtt a tartani a kényelmet! Az esküvői öltöny egy teljes napon át a vőlegényen van. Nem igazán elegáns, ha folyton igazgatnia kell, mert vagy egy számmal nagyobb, vagy esetleg kisebb a kelleténél.
 • Milyen legyen a fazon?
  Nagyon egyszerű a válasz! Legyen olyan, mintha Rád öntötték volna! Testalkattól függően változik, hogy kinek mi áll jól. Fel kell próbálni akár többet is, és azután dönteni a legelőnyösebb mellett.
 • Az esküvői öltöny anyaga
  Célszerű az olyan anyagok között keresgélni, amik tökéletes komfortérzetet biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy jól szellőznek, nehezen gyűrődnek, és harmóniában vannak az esküvői ruhával is.
 • Legyen egyedi!
  Az esküvői öltöny főként a béléssel, a gallérfazonnal és kiegészítőkkel – gombok, mandzsetta, nyakkendő, diszzsebkendő, ing, öv, cipő – tehető leginkább egyedivé.