Menyasszonyi ruha kollekcióink

Menyasszonyi ruha választékunk:

Ha esküvő, akkor menyasszonyi ruha

Menyasszonyi ruha - bonjouraszalon.huAmikor egy szerelmi kapcsolat elér arra a pontra, hogy a fiatalember megkéri Kedvese kezét, az mindenki életében egy megismételhetetlen és felejthetetlen pillanat. Ez a pillanat az esküvő, a választott hölgy számára a menyasszonyi ruha kiválasztásának előszobája.
De valóban ekkor kezdődik a menyasszonyi ruha iránti érdeklődés? Á, dehogy! Ez a lányok esetében egészen kicsi korban elkezdődik. A menyasszonyi ruha látványa már az óvodás korban is lenyűgözi a lányokat. Már akkor megfogalmazzák vágyaikat ezzel kapcsolatban.
És akkor elérkezik az idő, amikor minden ezzel kapcsolatos álmuk valóra válik! Megjelent a nagy Ő, és feltette a kérdést, amire oly régóta vártak. „Veled szeretném leélni az életemet! Leszel a feleségem?”
Mit lehet erre válaszolni? Természetesen egyértelműen igent!
És a mindent elhomályosító boldogság csupán egy tiszta képet körvonalaz. Ez pedig a menyasszonyi ruha képe.
Mindenkinek megvan az elképzelése, hogy milyen stílust, milyen anyagból, milyen fazonnal, fátyollal vagy anélkül szeretne. És akkor kezdetét veszi a kiválasztás.

A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása

Megvolt az eljegyzés, kitűztük a dátumot, most már ki kell választani a megfelelő ruhát. Nem egyszerű lépésre szánta el magát a menyasszony.  Mert akár milyen konkrét elképzelés volt is, biztos, hogy a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása az nem egy egyszerű, és főleg nem gyors folyamat. Ahhoz, hogy segítsünk, adunk néhány szempontot, tanácsot, amiket mindenképpen érdemes szem előtt tartani.

Első lépés az elképzelés

Menyasszonyi ruha - bonjouraszalon.huA legtöbb hölgynek van már ebben a pillanatban konkrét elképzelése arról, hogy az álomruha milyen legyen. (persze, hiszen a legtöbben gyerekkoruk óta elképzelik) Azonban tekintettel arra, hogy ez egy egyszeri és megismételhetetlen pillanat, érdemes előzetesen tájékozódni. Erre jó az internet, vagy a különböző esküvői magazinok. Érdemes körülnézni, és a megfelelő stílust kiválasztani. Ebben a kiválasztási, tervezési időszakban érdemes azt is figyelembe venni, hogy az adott testalkathoz, magassághoz milyen menyasszonyi ruha illik a legjobban.

Időben kezdj el keresgélni

Fontos, hogy ne hagyd az utolsó pillanatra a menyasszonyi ruha kiválasztását! Amint azt már említettük, egy álomruha megtalálása bizony időigényes.

Válaszd ki a megfelelő ruhaszalont

A piacon nagyon sok ruhaszalon működik. Érdemes először a honlapokat megnézni, hiszen egy honlap képe, és az ott található információk, képek már adnak némi támpontot a szalon minőségéről, megbízhatóságáról is.

Hallgass a tanácsadókra!

A tapasztalat azt mutatja, sokan nem tudják elképzelni a menyasszonyi ruhát úgy, hogy teljesen a menyasszonyra van alakítva. Sok lány akar úgy választani, hogy a ruha az első ruhapróbán hibátlanul álljon! Megnyugtatok mindenkit, ilyen nincs. Erre egyszerű a magyarázat. Lehet, hogy a terveid között szerepel – vagy nem szerepel- de akár véletlenül is előfordulhat –, hogy kismama leszel, vagy esetleg a súlyod változik bármelyik irányba. Csak az utolsó héten derül ki, hogy épp mekkora vagy, a ruhát centire rád kell passzintani.
Ha az első ruhapróbán az álomruha nem illeszkedik rád teljesen, nem gond, hidd el nekünk ha azt mondjuk, hogy rád tudjuk alakítani.
Amennyiben ez lehetetlen kihívás, azt is megmondjuk már az első próbán, és akkor inkább javasoljuk, hogy másik modellt válassz!
Mi ezért azt kérjük, hogy az aktuális méretnek kb. megfelelő menyasszonyi ruhaméret kerüljön kiválasztásra, és próbáld belenézni a tökéletes alakítást, a feltűzést. Természetesen az utolsó próbán újra felvesszük a ruhát, csak teljesen rád alakítva viheted el!
Terhesség és súlyváltozás esetén lehetőséged van másik ruhát választani! Ezt azért kérjük, jelezd ahogy megtudod. Célunk, hogy a nagy napon a tökéletesen rád szabott ruhában, igazán szépnek és jól érezd magad.

Megvan a pontos dátum? Akkor az évszak is ismert!

Szintén fontos szempont. Az évszaknak megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása olyan szempont, amit mindenképpen tarts szem előtt!

Röviden ennyit szerettünk volna itt elmondani, de természetesen bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal, szívesen segítünk megválaszolni, illetve tanácsokat adni a nagy nap előtt.

Menyasszonyi ruha kölcsönzés - sincerity - bonjourszalon.hu

Menyasszonyi ruha kölcsönzés - adore - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - justin alexander - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - lillian west - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - sweetheart - bonjourszalon.hu