Menyasszonyi ruha kölcsönzés

Menyasszonyi ruha kölcsönzés vagy vásárlás?

Menyasszonyi ruha kölcsönzés - Valószínűleg minden leendő ara számára az első komoly fejtörést a feltett kérdés okozza. Bizonyára sokan vannak, akik a nagy nap előtt már ezt a döntést meghozták, de a legtöbben csak a kiválasztás során döntik el, hogy a menyasszonyi ruha kölcsönzés, vagy a menyasszonyi ruha megvásárlása mellett tegyék le a voksukat.
Ez egyébként egy komoly dilemma, és mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy egy életen át szeretné őrizgetni az oltár előtt viselt ruhadarabot, vagy ennek emléke csupán az esküvői fotókon maradjon fenn az utókor számára.

Természetesen tudunk tanácsot adni. Tudunk érveket felsorakoztatni a menyasszonyi ruha kölcsönzés és a vétel mellett is. De ahogy említettük, a döntés a menyasszonyé. A következőkben adunk néhány szempontot, hogy milyen érvek mellett születhet meg a döntés. Szalonunkban mindkét lehetőség adott, így elfogulatlanul érvelhetünk.

Miért jó döntés a menyasszonyi ruha kölcsönzés?

Ha a tökéletes menyasszonyi ruhát keresed, de nem szeretnéd megvenni, akkor az alábbi szempontok szerint érdemes gondolkodni.
Talán az elsődleges szempont – bár nem mindenki tartja szem előtt feltétlenül az anyagiakat egy ilyen esemény előtt –, hogy a menyasszonyi ruha kölcsönzés sokkal költséghatékonyabb megoldás, mintha megvennéd a ruhát. Vagyis szempont lehet, hogy ha a menyasszonyi ruha kölcsönzés olcsóbb, akkor több pénzt lehet más dolgokra költeni. Például a nászútra.

Menyasszonyi ruha kölcsönzés - Az tény, hogy a szalonunkban kölcsönözhető menyasszonyi ruhák között is igen széles kínálat közül válogathatsz.
Következő érv lehet, hogy a menyasszonyi ruha kölcsönzés esetében nem kell azon aggódnod, hogy az esküvő után hol fogod tárolni, hogyan gondozd, milyen időközönként vidd el a tisztítóba. És persze attól sem kell félned, hogy tönkremegy. Tudni kell, hogy egy menyasszonyi ruha nem átlagos. Különleges bánásmódot igényel, nem lehet úgy tárolni, mint egy hétköznapi viseletet.

A menyasszonyi ruha kölcsönzés esetén mindössze annyi a dolgod, hogy az esküvő után kényelmesen visszaviszed a szalonba.
Az is szempont lehet, és kapcsolódik az árhoz, hogy a menyasszonyi ruha kölcsönzés díja tartalmazza a tisztítás és a javítás költségeit az esetleges apróbb hibákét. (természetesen komolyabb foltokért, vagy sérülésért extra díjat kell fizetni)
És utolsó gondolatként, attól sem kell tartanod, hogy menyasszonyi ruhádat a nagy nap előtt valami baj éri, hiszen a bérelt ruhákat csak az esküvő előtt 3-4 nappal viszed el tőlünk.

És mik szólnak a vásárlás mellett?

Nos talán elsőként az, hogy egy menyasszonyi ruha megvásárlásánál több választási lehetőséged lehet, mint a menyasszonyi ruha kölcsönzés esetében. Leginkább abban az esetben, ha egyedi, külön készített kiegészítőket és módosításokat is szeretnél rá. Sokkal inkább szabadjára engedheted a fantáziádat.
Ez esetben igazán egyedi és különleges ruhád lehet, amilyet csak Te viselsz az oltár előtt. Sok menyasszony számára az, hogy egy ruha csak az övé legyen, azt csak ő viselje, az nagyon fontos szempont.

Következő érv a vasárlás mellett, hogy fennáll a jövőbeni lehetősége annak, hogy ha lányod születik, majd egyszer ő is abban a menyasszonyi ruhában menjen férjhez. Sokak számára ez egy anya-lánya belsőséges kapcsolatát jelképezi.

Te döntesz, mi mindenben segítünk

Láthatóan a menyasszonyi ruha kölcsönzés és vásárlás mellett is szólnak érvek, és amint írtuk, szalonunkban mindkettőre van lehetőséged. Válogathatsz a szalonruhák, a már kiadott vagy kifutó ruhák között is, de természetesen új ruhát is rendelhetsz személyre szabottan készítve! A bohó csipke vintage kollekció és az egyszerű letisztult kollekcióink legnépszerűbb modelljeiből válogathat minden menyasszony kedve szerint.

Ruháinkat igyekszünk más szalonoktól eltérően összeválogatni: mi bevállaljuk azt hogy egyszerű és letisztult legyen egy fazon, csillogás nélküli legyen az anyag, imádjuk az abroncs nélküli lágy esésű puha tüll szoknyákat, a szép hátmegoldások minden fajtáját, és minden méretben biztosítunk ruhákat!
Természetesen a csillogó, hófehér tüllruhákat is megtalálod nálunk, kedvező árakon!

Menyasszonyi ruha kölcsönzés - sincerity - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - adore - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - justin alexander - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - lillian west - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - sweetheart - bonjourszalon.hu