Bemutatkozik a Bonjour Menyasszonyi Szalon

Ha eljössz hozzánk… mit várhatsz tőlünk?

Mi az amit mi a BONJOUR SZALON-ban nyújtani tudunk egy menyasszonynak? Próbálok egy kis ismertetőt adni, hogy felkészülhess, egy kis információt adni, hogy miben segíthetünk Neked, hisz szeretnénk, hogy nálunk találd meg álmaid menyasszonyi ruháját.

Ha megnézted honlapunkat, és megszeretted a ruháinkat, válogass kedvedre… Mindent írj ki ami tetszik, és hozd magaddal a listát! Ne törődj azzal, hogy jól állna vagy sem, ha felpróbálod, látni fogod! Profi segítőink rád adják amit kiírtál,  ha nincs ezek között a modellek között az “igazi” utána javasolnak számodra olyan modellt, ami stílusban megfelel az igényeidnek, és garantáltan jól is fog állni. Szakértelmüket vedd igénybe, bízd rájuk magad, hagyd hogy segítsenek! A végeredmény a közös “munka” után tökéletes lesz!

A menyasszonyi  ruha választás menete:

jöhetsz egyedül, vagy hozhatsz magaddal családi vagy baráti segítséget! A menyasszonyi ruhákat rajtad látják, fátyollal és bolerókkal, övekkel kombinálva. A legjobban tetsző menyasszonyi ruhákat és a kiegészítőket a végén újrapróbáljuk egymás után, hogy könnyebb legyen a döntés. A nyerő ruhát (es csak azt!!!) érdemes lefotózni, a fodrásznak és a dekoratőrnek meg kell mutatnod! Ha az első próbád alkalmával döntesz nálunk, és lefoglalod a menyasszonyi ruhádat, határozottságod és bizalmad egy ajándék ékszerszettel honoráljuk. A ruha próbával 1 órát szoktunk eltölteni, annyi új élményhez, információhoz jut a menyasszony ez idő alatt, hogy többet nem lehet befogadni agyban. Ha gondolkodnod kell még, természetesen visszajöhetsz máskor, vagy foglalhatsz e-mailben.

A foglalás menete:

kaució 35.000 Ft, ezt foglaláskor kérjük. A bérleti díjat akkor kérjük amikor kiadjuk a ruhát, es a kauciót vissza adjuk, amikor a ruha visszakerül hozzánk.

Mit hozz magaddal a menyasszonyi ruha próbára?

Ha van pánt nélküli melltartód, hozhatod, kérünk smink nélkül érkezz, és cipőt ne hozz magaddal, abban nem lehet próbálni  hisz a ruha még nincs a méretedre alakítva, bizony elakadhatsz néha.

Hogy zajlik a menyasszonyi ruhák és koktélruhák kiadása, méretre alakítása?

Szalonunkban szerdán és csütörtökön varroda működik! A foglaláskor már megbeszéljük a  menyasszonyi ruhapróba időpontját, így tudod előre mikor viheted el a ruhád! A helyszínen van varrónő, felpróbáljuk a ruhát, (cipőt ilyenkor hoznod kell!) és amíg mi dolgozunk, addig Te elmehetsz kávézni. Ha készen vagyunk a ruhát újrapróbáljuk, majd megmutatjuk a veled érkező segítődnek, hogy öltözködünk  fel az esküvő napján, és hogy tűzzük fel a ruha uszályát a táncoláshoz. Kiválaszthatod a kigészítőket, melyeket tartalmaz a bérleti díj: kesztyű, stóla, kistáska, és csipke napernyő a fotózáshoz. Zsákban adjuk a  menyasszonyi ruhát, így nyugodtan hazaviheted, es felakaszthatod, és a pénteki napon már csak pihenned és szépítkezned kell.

Vedd igénybe több szolgáltatásunkat, és használd ki kedvezményeinket!

Válaszd ki nálunk a vőlegény ruházatát, az örömapák öltönyeit, és 10% kedvezményt biztosítunk az öltönyökből!

Nyugodtan hozhatod magaddal a vőlegényt,  a ruhádat nem fogja látni, külön üzletben próbálnak a fiúk. Az öltönypróba: először megkeressük a zakó, aztán a nadrág méretet, majd megnézzük a fazont és a színt kiválasztjuk. Vásarolhat a vőlegény esküvői öltönyt raktárkészletről, vagy megrendeljük akár egyedi méretben! A menyasszonyi ruha színéhez igazítjuk az inget és a mellényszettet, mely akár bérelhető is. A megendelês vagy vásárlás végén már csak az ajándék mandzsettagombot kell begyűjteni, és várni a telefont, hogy kész az öltöny. Ez 5-60 nap között lehet! Időpontot ne felejts el egyeztetni a vőlegénynek is!

Koktélruhák, menyecskeruhák, koszorúslány ruhák…
25%kedvezmény minden menyasszonynak!

Ez szintén egy külön üzletben működő elég egyedi szolgáltatásunk! Előre jelezd, hogy szeretnél koktélruhát is próbálni, és mi  már úgy adjuk az időpontot!  Segítünk a ruhákat az esküvő színéhez igazítani, minden lányra megkeressük a hozzá illő fazont, vagy színt! Itt egy lány próbál először, aztán ahogy haladunk a végén minden koszorúslány  egyforma szép koktélruhában pompázik:) 64-színből választunk, és alakítjuk a ruhákat a lányok méretére!

Jelentkezz be hozzánk telefonon hétköznap 10-17-ig: +36 (20) 4747-448 vagy e-mailben bármikor: bonjourszalon@gmail.com  facebookon keress minket!

NYITVATARTÁS: Akár hétvégén vagy munka után, este is jöhetsz hozzánk bejelentkezés alapján! Miért kell bejelentkezni? Csak Te leszel a szalonban, csak Veled foglalkozunk, és nyugodt körülmények között tudunk próbálni.

Szalonunk Budapesttől 15 percre van, autóval is érkezhetsz, üzletünk előtt ingyen parkolhatsz! Autóbuszjárat Kelenföldről indul, és az üzletház előtt áll meg!

Miért érdemes mindenképp hozzánk eljönni?

    • Egyedi, elegáns, nagyon jó minőségű, kifonomult ízléssel összeválogatott menyasszonyi ruha kollekciót találsz nálunk! Sincerity, Sweetheart, Lillian West és Justin Alexander kollekciók világ hírneve, már láttatni engedi  a magas színvonalat képviselő ruhákat. Csak eredeti, márkás ruhákat tartunk! Minden évben új ruhákat vásárolunk, melyet külföldi szakmai kiállításon válogatunk össze, ahol a ruhák tervezője is segítséget nyújt nekünk.
    • Árainkat a budapesti árak alatt tartjuk, a minőségből pedig nem engedünk!
    • Szakmai segítséget nyújtunk, 10 éve profi csapat dolgozik szalonunkban!
    • Átérezzük a ruhaválasztás fontosságát, a menyasszony izgalmát, és kedvességgel, jókedvvel szeretettel fogadunk minden menyasszonyt elegáns, de mégis barátságos szalonunkban!

Várunk szeretettel, hogy nálunk mondj IGEN-t a ruhára! 🙂