MIT KELL TUDNI SZALONUNKRÓL?

A lényeg röviden: 15 percre vagyunk Budapesttől, elegáns szép szalonban, saját parkolóval,  az országban egyedülálló minőségi és márkás menyasszonyi ruha és öltöny kollekcióval, mérsékelt árakkal, profi tanácsadással várunk!

15 éve üzemel Százhalombattán a Bonjour Menyasszonyi ruha Szalon a Füred Üzletházban. A szalon azóta  már a szakmában és a menyasszonyok körében is jó hírnévnek örvend. Különleges és egyedi amerikai cég négy kollekciónk van:

Sincerity Bridals,   Lillian West, Sweetheart, Justin Alexander- mely kollekciók hivatalos magyarországi márka képviseletét is ellátjuk.

Minden évben nemzetközi kiállításokon vásároljuk az új ruhákat, és nem engedünk a színvonalból. Nagy örömükre szolgál, hogy sokan eljönnek Budapestről, és az ország más részéről, hiszen ezeknek az egyedi menyasszonyi ruha modelleknek  legnagyobb választéka nálunk van! Fontos szempont az is, hogy itt a pesti áraknál jóval olcsóbban bérelhetik és vásárolhatják ugyanazt (sőt!) a színvonalú ruhát.

A Bonjour Szalonban komplett szolgáltatást kapnak  a menyasszonyok: a ruhától a kiegészítőkön keresztül az esküvői öltönyökig. Ha a párok  több szolgáltatást vesznek igénybe, plusz kedvezményeket élvezhetnek!  EREDETI MÁRKÁS  ÉS EGYEDI KÉSZÍTÉSŰ MENYASSZONYI RUHÁK  ÉS ÖLTÖNYÖK !

A szalon egyre bővül, külön üzletbe kerültek a koszorús lány, az estélyi, valamint a szalagavatós ruhák. Már a vőlegények is külön üzletbe költöztek a földszinten, ahol a német Wilvorst cég ceremónia öltönyeit, ingeit, mellény és nyakkendő szettjeit, bőrcipőit vásárolhatják meg, melyet a menyasszonyok ruháival segítünk összhangba hozni. Öltönyök megvásárlására,karcsúsított szmokingok bérlésre van lehetőség, spanyol övvel, nyakkendővel! Egyre bővül kollekciónk, örömapáknak Titem ill. a vőlegényeknek a divat előtt egy lépéssel az extrán karcsúsított olasz stílusú Manzetti kollekció

Novemberben az Expo területén, és januárban a Sportarénában, az Esküvő Kiállításon is találkozhatnak az érdeklődők a Bonjour Szalon választékával, divatbemutatón bemutatjuk legújabb modelljeinket is.

A Bonjour Szalonban szeretettel várjuk a menyasszonyokat és a vőlegényeket, a hét bármely napján, bejelentkezés alapján akár hétvégén és este is lehet jönni ruhapróbára!  Kérünk, hogy munkaidőben jelentkezz be,csak hétköznap 10-17-ig telefonálj: 06-20474744, írj emailt:  bonjourszalon@gmail.com vagy keress facebookon (linket légyszi tedd ide!!!)

menyasszonyi ruháink tervezőink mindenkire gondolnak. Minden menyasszony más és más egyéniség, így mindenkinek meg kell találjuk a saját stílusát. Igyekszünk ezt kihangsúlyozni a különböző anyagokból és szabásokból kiindulva,  a színeken át az egészen kifinomult megoldások, aprólékos kidolgozások, gyönyörű kézi csipkék, különböző swarovsky díszétésű öveken át egészen a francia csipke bolerókig.

Menyasszonyi ruha kollekcióink hatalmas méretválasztékban találhatók szalonunkban raktárkészleten is. Partnereink által készített menyasszonyi ruhák  32-62-es méretben, és 1- 20 hetes megrendelési határidővel szállítva elérhetők!

MENYASSZONYOKNAK – MENYASSZONYSÁGRÓL, MENYASSZONYOKÉRT 15 ÉVE

Mi a legszebb a szakmánkban? Először is minden vendégünk boldog, így nagyon jó munkánk van, hisz egész nap jókedvű arák vesznek körül minket.

Ami előrevisz mindig, az az állandó kihívás,a kreatív munka: mindenkinek egyéniségének, alakjának és ízlésének megfelelően megtalálni “álmai ruháját” Minden lány elképzeli magát menyasszonynak, nézegetik a képeket, a ruhákat, küldözgetik egymásnak- barátnőknek, anyukának, testvérnek – aztán jön a valóság: a ruha nem úgy áll, nem ilyennek láttam a képen, nem ilyennek gondoltam a színét, és a modellnek jobban áll.És itt jövünk a képbe mi: ilyenkor ajánljuk amit mi gondolunk a menyasszonyra, hisz általában amikor bejön valaki az ajtón, már akkor látjuk mit adnánk rá, mit tudunk elképzelni rajta és mi fog jól állni. Kikérdezzük először a menyasszonyt az elképzeléseiről,  esküvő helyszínéről, megpróbáljuk összehangolni a stílusát a méretében található ruhákkal, ráadjuk a menyasszonyra azokat a ruhákat is amiket kinézett, aztán mi is javasolunk, és várjuk “A mosolyt”amiért dolgozunk.

MILYEN RUHÁKAT BÉRELHETSZ VAGY VÁSÁROLHATSZ NÁLUNK?

Mindkettőre van lehetőséged, válogathatsz a szalonruhák, a már kiadott vagy kifutó ruhák között is, de természetesen új ruhát is rendelhetsz személyre szabottan készítve!

Több kollekcióból válogathatsz: az elegáns és nőies Sincerity, a fiatalos,  árbarát Sweetheart, a vintage Lillian West, és az exlkuzíx Justin Alexander, mely nevek garantálják minőséget.

Idei évtől már találsz nálunk néhány modellt egyéb kollekciókból, készítőktől, melyekkel színesíteni kívánjuk a választékot!

Ruháinkat igyekszünk más szalonoktól eltérően összeválogatni: mi bevállaljuk azt hogy egyszerű és letisztult legyen egy fazon, csillogás nélküli legyen az anyag, imádjuk az abroncs nélküli lágy esésű  puha tüll szoknyákat, a szép hátmegoldások minden fajtáját,és  minden méretben biztosítunk ruhákat!

Természetesen a csillogó, hófehér tüllruhákat is megtalálod nálunk, kedvező árakon!

MIÉRT GYERE HOZZÁNK?

 • 15 percre vagyunk Budapesttől
 • saját parkolónk van, ha már viszed a ruhát sokkal kényelmesebb ez a alakításakor is!
 • Kiemelt partnerei, hazai forgalmazói vagyunk Nyugat-Európa és USA egyik vezető divatcégének, minőségi és márkás kollekciókkal:
 • SINCERITY – SWEETHEART – LILLIAN WEST – JUSTIN ALEXANDER
 • kiemelkedő jó minőségű, finom ízléssel összeválogatott kollekciónk van
 • minden éven új ruhákat vásárolunk, nem fog “szembejönni ” a ruhád
 • különleges stílusokat tartunk: egyszerű letisztult ruháktól a vintage ruhákig
 • 15 év tapasztalatával segítünk, esküvői stylist tanácsadás
 • mindent megtalálsz egy helyen: menyasszonyi ruha, menyecske ruha, fátyol, ékszer, cipő
 • vőlegényedet is felöltöztetjük, az esküvői öltözeteket összehangoljuk
 • koszorúslányok színes koktélruhák között válogathatnak
 • mester sminkes és mester fodrász együttműködésünk keretén belül, nyílt napokat tartunk

MI A TEENDŐD MIELŐTT JÖSSZ HOZZÁNK?

 • nézz körül honlapunkon
 • gyűjtsd ki azokat a ruhákat amik tetszenek, ne gondolkodj rajta hogy fog állni – majd felpróbáljuk, és kiderül! Nekünk könnyebb úgy dolgozni, ha azt mondod meg, hogy mi az ami tetszik és szívesen viselnéd!
 • jelentkezz be ruhapróbára telefonon, emailben vagy facebookon
 • hozz magaddal segítséget, 1-2 hozzád legközelebb álló rokont, vagy barátnőt
 • ne sminkeld ki magad a próba előtt
 • maximum 2-3 szalont járj be, ne “sokallj be”
 • ne ragaszkodj szigorúan az elképzelésedhez, bízd magad profi szaktanácsadóinkra
 • szánj ránk időt, gyere hozzánk, érezd jól magad nálunk!

Áraink

Menyasszonyi ruha bérleti díjak

Sweetheart Kollekció:85-195.000 Ft között
Sincerity kollekció:100-220.000 Ft között
Lillian West:120-240.000 Ft között
Justin Alexander:140-240.000 Ft között

Vételi árak

Vételi árak 30-450.000 Ft között vásárolhatók ruháink, raktárkészletről akciós ruháink azonnal elvihetők 30.000 Ft-tól!

Raktárkészletről kedvezménnyel lehet megvásárolni új ruháinkat, 150.000 Ft-tól. Ha a menyasszony méretére, és az általa kiválasztott színre rendeljük igény szerint, 50% előleget kérünk.

Első felvétes megrendelés is lehetséges, mely 70.000 Ft pótdíj megfizetése mellett rendelhető

A ruha lefoglalásakor  35.000 Ft foglalót kérünk.

Öltönyök

Öltönyeink megvásárolhatók 60-150.000 Ft között.

Szmoking kölcsönzés: 30.000 Ft spanyol övvel, csokornyakkendővel.

Slim szmoking kölcsönzés: 40.000 Ft, spanyol övvel, csokornyakkendővel.

Mandzsettás ing: vétel 17.500-22.000 Ft Bérlet: 5.000 Ft

Mellény szettek: 10-50.000 Ft között vásárolhatók és bérelhetők is!

Estélyi és koktélruhák

Bérleti díjak: 10-25.000 Ft között

Vételi árak: 5-70.000 Ft között, nagyon sok akciós modellünk van.

Szalagavatós kollekció: 20-35.000 Ft között bérelhetők!