Esküvői öltönyök

Wilvorst-kollekció

Kiegészítők és Backstage fotók

Esküvői Öltöny Szalonunk bejelentkezésre tart nyitva. Rugalmasan, hétvégén is !

Árak: 85.000 – 150.000 Ft között vásárolhatók, a szmokingok bérelhetők is!
Ha a menyasszonyi ruhát sikerült nálunk megtalálni, 10% kedvezmény biztosítunk a vőlegény esküvői öltönyének árából!

bonjourszalon@gmail.com

+36 (20) 4249-430 vagy  +36 (20) 4747-448

A Wilvorst esküvői öltöny nagy múltra tekint vissza

Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor biztosan esküvői öltönyt keresel. Tudjuk, hogy nem egyszerű kiválasztani a menyasszonyhoz és a hozzád illő darabot, így nem akarunk hosszasan untatni egy ruhagyár hosszú történetével, azonban érdemes néhány gondolatot megemlíteni annak a cégnek a múltjáról, ahol a Wilvorst esküvői öltöny készül. A múlt garancia arra, hogy a minőség felső kategóriás.

Nos, a Wilvorst névadója Wilhelm Vordemfelde. 1916-ban vette át a Knaben-Kleider-Fabrik Graf & Teuchert férfi ruhagyár irányítását Stettin városában. A cég neve innen ered. A saját neve, és a szülőváros neve kezdőbetűiből. WILhelm VORdemfelde STettin, WILVORST.
1965-től specializálta magát a cég esküvői, illetve alkalmi öltönyök gyártására.

Napjainkra már a WILVORST Herrenmode GmbH Európa piacvezetővé vált az esküvői öltöny és kiegészítő gyártók között. Piaci részesedésük évről-évre nő, és közel 50 ezer öltöny van készleten németországi raktárukban.
Nem véletlen, hogy szalonunk is ezt a márkát képviseli, és a Wilvorst esküvői öltöny szerepel exkluzív kínálatunkban.

Wilvorst esküvői öltöny a vőlegénynek!

wilvorst esküvöi öltöny - bonjourszalon.huHa egy igazán jól megtervezett, elegáns öltönyt szeretne viselni vőlegényünk élete egyik, ha nem a legjelentősebb napján, akkor kollekciónkból megfelelő választás a Wilvorst esküvői öltöny.
Természetesen az esküvő legcsillogóbb dísze, gyémántja a menyasszony, és ezért a kijelentésünkért valószínűleg egyetlen férj jelölt sem fog megharagudni. Biztosan nem, hiszen ezt a férfiak is így gondolják!

Azonban egy esküvői szertartás két főszereplővel zajlik, ahol a menyasszony mellett a vőlegény a másik főszereplő. Így aztán arra törekszünk, hogy a vőlegény megjelenése is tökéletesen igazodjon ehhez a megismételhetetlen, csodálatos alkalomhoz. Szó szerint hozzáigazítjuk a menyasszonyhoz. Igyekszünk elérni – és ehhez a Wilvorst esküvői öltöny egy kiváló választás –, hogy a csodás ara is ugyanolyan elismerő pillantásokkal illesse kedvesét, ahogyan azt a vőlegény teszi irányába.
Igen, mi úgy gondoljuk, hogy egy vőlegény öltözéke, kifogástalan megjelenése pontosan annyira fontos az oltár előtt, mint a menyasszonyé. És ehhez a Wilvorst öltöny a megfelelő partner.

A Wilvorst esküvői öltöny jellemzői

Nézzük hát meg, hogy az előzőekben megfogalmazott célok eléréséhez milyen jellemzőkkel rendelkezik a szalonunk kínálatában található Wilvorst esküvői öltöny?
Ez egy könnyed és egyben vonzó esküvői öltöny kollekció, amely tudatosan és meggyőzően fémjelzi az aktuális trendet.
Csak magunkat ismételjük, amikor azt mondjuk, hogy okkal vásároljuk a 100 év tapasztalatával rendelkező Wilvorst-tól, Európa egyik legszínvonalasabb cégétől a vőlegényeknek az esküvői öltönyöket.

A Németországban megrendezett kiállításon megnézzük, és azt követően minden éven új kollekciót rendelünk, az aktuális trendnek megfelelően. Előtérbe kerülnek nálunk az fiatalos, de mégis időtálló fazonok és a színek, a könnyed anyagok.
A Wilvorst esküvői öltöny a német precizitásra jellemzően jól megtervezett, magabiztos és elegáns esküvői öltöny.
A középpontban az alakot követő, letisztult vonalvezetés áll. Az egyéni stílus a kifinomult részletek és a virtuózan felhasznált anyagok gondoskodnak arról, hogy a Wilvorst esküvői öltöny és mellényszett, melyet a vőlegény visel a menyasszonyi ruha mellett, hatalmas sikert arasson.

És természetesen az öltöny mellé Wilvorst kiegészítők is válaszhatók

A Bonjour Szalonban található exkluzív német Wilvorst esküvői öltöny mellé mellény szettek, esküvői mandzsettás slim fit Wilvorst ingek is választhatók. Ezek teszik igazán elegánssá a vőlegényt az ara mellett!
Nagyon fontos szempont, hogy a menyasszony ruhájának színével a vőlegény inge harmonizáljon, és ebben természetesen segítünk!
A mellény szettek – amelyek tartalmazzák a nyakkendőt és díszzsebkendőt is – bérelhetők, nem kell feltétlenül megvásárolni. De ha valaki szeretné arra is van lehetőség.