Koktélruha kollekció

Koktélruha kollekció

Érdemes külön figyelmet szentelni koktélruha kínálatunknak. Minden koktélruha egyszerű, elegáns és divatos vonalvezetésű, izgalmas szín összeállítású, minőségi chiffon és szatén anyagokból. Eden Bridals koktélruha modellek széles választékával várunk mindenkit, aki rokonság, vagy “csak” vendég aki kicsit formabontóbb színű koktélruha mellett dönt.

Reflektorfényben: a koktél ruha

A mai „sztár kollekció” mondhatni, hisz minden rendezvény, esküvő, céges buli vagy színházi előadás legkeresettebb és legdivatosabb viselete a koktél ruha.

Tipp: ha ügyesen választjuk, bárhova felvehetjük

Valamennyi színben, anyagban és fazonban divatosak, csak alkalomhoz illően kell viselni őket! Mindenkinek meg kell találni a számára megfelelő hosszt, színt és fazont!

Eden Bridals kollekciónkban megtalálhatók az elegáns pasztell színű koktélruhák, könnyed laza, stílusos, de mégis elegáns viselet, az ’50-es évek stílusát képviselik, kis pici fátyollal ajánljuk.

Népszerű a fiatalok körében

A vagányabb, karakteresebb színek a fiatal nemzedék viselete, hisz ha a szín „üt” máris rajtuk a világ szeme! Egy esküvő minden résztvevője, akár „csak” vendégek is remekül mutatnak benne, és emelik az esküvő ünnepélyességet!

Az elegánsabb, kifinomultabb barna és különböző árnyalatait a komolyabb rendezvényekre, színházakba, esküvőkre pedig örömanyáknak ajánljuk!

Anyagokban is teszünk különbséget a koktélruháknál: a lebegő-libegő chiffon, a könnyű nyári viseletet, a matt szatén anyag pedig az igazi eleganciát képviseli.

A koktélruhák fontos kiegészítője saját anyagból és színből készült stóla, és a különböző övek, melyek nagyon feldobhatnak egy-egy ruhát! Nagy a hangsúly a cipőn, és alkalmi táskán, melynek színben harmonizálni kell a koktélruhával, ezért kérésre megfestjük a Rainbow Club cipő kollekciót!

Várunk szeretettel a ruhapróbára a Bonjour Szalonban!

Nyitva tartás bejelentkezés alapján!

bonjourszalon@gmail.com

+36 (20) 4747-448 vagy +36 (30) 5321-476