Koktélruha kollekció

Koktélruha kollekció

Érdemes külön figyelmet szentelni koktélruha divatnak. A szertartásra viselendő koktélruha egyszerű, elegáns és divatos vonalvezetésű, finom és visszafogott szín összeállítású, minőségi chiffon és szatén anyagokból. Menyasszony, örömanya, rokonság, vagy “csak” vendég aki kicsit formabontóbb izgalmasabb, színű és fazonú koktélruha mellett dönt a bulira, mindenképp sikere lesz!

Reflektorfényben: a koktél ruha

A mai „sztár kollekció” mondhatni, hisz minden rendezvény, esküvő, céges buli vagy színházi előadás legkeresettebb és legdivatosabb viselete a koktél ruha.

Tipp: ha ügyesen választjuk, bárhova felvehetjük

Valamennyi színben, anyagban és fazonban divatosak, csak alkalomhoz illően kell viselni őket! Mindenkinek meg kell találni a számára megfelelő hosszt, színt és fazont!

Az elegáns pasztell színű koktélruhák, könnyed laza, stílusos, de mégis elegáns viselet, az ’50-es évek stílusát képviselik, kis pici fátyollal ajánljuk polgári esküvőre is!

Népszerű a fiatalok körében

A vagányabb, karakteresebb színek a fiatal nemzedék viselete, hisz ha a szín „üt” máris rajtuk a világ szeme! Egy esküvő minden résztvevője, akár „csak” vendégek is remekül mutatnak benne, és emelik az esküvő ünnepélyességet!

Az elegánsabb, kifinomultabb barna és különböző árnyalatait a komolyabb rendezvényekre, színházakba, esküvőkre pedig örömanyáknak ajánljuk!

Anyagokban is teszünk különbséget a koktélruháknál: a lebegő-libegő chiffon, a könnyű nyári viseletet, a matt szatén anyag pedig az igazi eleganciát képviseli.

A koktélruhák fontos kiegészítője saját anyagból és színből készült stóla, és a különböző övek, melyek nagyon feldobhatnak egy-egy ruhát! Nagy a hangsúly a cipőn, és alkalmi táskán, melynek színben harmonizálni kell a koktélruhával!

Stílus tanácsadás a Bonjour szalonban! Esküvőd színvilágát, stílusát segítünk megkreálni!

Várunk szeretettel a menyasszonyi  ruhapróbára vagy akár stílustanácsadásra Bonjour Szalonban!

Nyitva tartás bejelentkezés alapján-hétvégén is! (kérünk hétköznap 10-17-ig telefonálj)

bonjourszalon@gmail.com

+36 (20) 4747-448

Menyasszonyi ruha kölcsönzés - sincerity - bonjourszalon.hu

Menyasszonyi ruha kölcsönzés - sweetheart - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - justin alexander - bonjourszalon.hu
Menyasszonyi ruha kölcsönzés - lillian west - bonjourszalon.hu