Menyecske ruha

MENYECSKE RUHA DIVAT VAN MANAPSÁG?

A menyecske ruha a menyasszonyinál könnyedebb, vidámabb – a táncoláshoz, bulizáshoz mindenképpen megfelelő és ideális viselet. Éjfélkor, ha átöltöztünk már és a menyecske ruhában táncoljuk a menyasszony táncot, lazábban fogjuk magunkat érezni, nem kell izgulni hogy álmaink ruhája véletlenül megsérülhet a nagy esküvői forgatagban.

A menyecske ruha ma már nem feltétlenül piros, választhatjuk a kedvenc színünket, akár az esküvőn végig vezetett dekoráció színét, vagy csak szimplán lehet az a menyasszony kedvenc színe, amelyikben a legszebb.

Fazonja lehet elegáns hosszú, vagy formabontóan új és rövid. Pántos és pántnélküli variációk is divatosak. Figyelj rá, ne csússzon le a ruha, de a pánt ne korlátozzon a mozgásodban, és ne vágja a bőrödet!

    • a ruhák könnyed chiffon, bájos tüll vagy elegáns matt szatén alapanyagokból készülhetnek csike díszítéssel romantikus hatást érünk el!
    • szinte minden menyecske ruha variálható különböző övekkel, virágokkal, kövekkel
    • a ruha színéhez választjuk a cipőnket, táskánkat
    • Ma már sokan nem valasztanak menyecskeruhát, a konnyedebb menyasszonyi ruha már egész éjjel viselhető, így nálunk már csak azt tudod csak lefoglalni!
    • Menyasszonyi ruha próbára bejelentkezés alapján tartunk nyitva, így akkor csak Veled foglalkozunk- akár este és hétvégén is!

Profi szín és stílusszakértő valamint varrónő működik közre a foglalásoknál illetve az alakításnál!

Az általad kiválasztott menyasszonyi ruha teljesen egyedi, kicsi eséllyel fog “szembe jönni” Veled!

Várunk szeretettel a ruhapróbára a Bonjour Szalonban!

Nyitva tartás bejelentkezés alapján!

bonjourszalon@gmail.com

+36 (20) 4747-448