A szerelem szimbóluma, a gyűrű

Az összetartozást, az el nem múló érzelmeket szimbolizálja a karikagyűrű, hiszen az sem ér véget soha. A gyűrű története, mint a házasság jelképe egészen Egyiptomig nyúlik vissza.

A férfi a házasságkötés előtt először megkéri kedvese kezét egy eljegyzési gyűrűvel, mely a bal kéz gyűrűsujjára kerül, ahonnan egy véna, a „Vena Amoris” (a szerelem vénája) egyenesen a szívbe vezet, tehát a viselésének a helye is magát a szerelmet szimbolizálja. Az eljegyzési gyűrűt rendszerint a férfi egymaga, míg a karikagyűrűt már a pár közösen választja ki. A tökéletes gyűrű megtalálása nem egyszerű feladat. Olyan ékszert kell választani, melyet akár életünk végéig is boldogan viselünk.

A H&B Diamond gyémánt eljegyzési és karikagyűrű kínálatában különleges, egyedi, kézzel készített termékeket találhatunk az egészen visszafogott, szolid daraboktól a markánsabb, feltűnőbbekig, így mindenki megtalálhatja a számára (vagy kedvese számára) a megfelelő gyűrűt.

A H&B Diamond gyémántgyűrűinek anyaga ellenőrzött forrásból származik. Kizárólag olyan gyémántokat és drágaköveket forgalmaznak, amelyek környezetvédelmi szempontból megbízható gazdálkodásból származnak.

Az ékszerek készítéséhez a gyémánt mellett más drágaköveket is felhasználnak, mint például rubin, zafír, citrin, topáz, turmalin, aquamarin, gránát, smaragd.

A jegygyűrűink és karikagyűrűink mellett széles kínálat található fülbevalókból, karkötőkből és nyakékekből is, melyek mindegyike szintén kézzel készült.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük