Esküvői öltöny - bonjourszalon.hu

Hogyan kötődik egy baráti házaspár esküvőjéhez az általam viselt esküvői öltöny?

Már hosszú ideje túl voltunk eljegyzésünkön, amikor postaládánkba érkezett egy baráti házaspár esküvői meghívója. Őszintén mondom, hogy nagyon örültünk az alkalomnak. Mert mindkettőnkre jellemző a „nem a ruha teszi az embert” közmondás. Rám azért, mert alapvetően lezser férfi vagyok, aki minden tekintetben szeret laza maradni. Páromra pedig testalkata miatt. Reménykedtünk benne, hogy Edina és Máté viselete nekünk is ötletként szolgál esküvői öltözetünk kiválasztásához. Egészen egyszerűen azért, mert mindennél jobban vágytunk rá, hogy elkerüljük a szülői dorgálást. Be is jött a számításunk. Edina menyasszonyi ruhája és Máté esküvői öltönye egyaránt elnyerte tetszésünket. Amint lehetett, megragadtuk az alkalmat, hogy mind a menyasszonyi ruháról, mind pedig az esküvői öltönyről jó minőségben fotót készítsünk. Az elkészített fotó pedig kiváló alapként és kiinduló pontként szolgált arra, hogy az internet segítségével, Edinához és Mátéhoz hasonlóan mi is minden tekintetben viszonylag hamar és gyorsan minőségi és egyedi esküvői öltözetre leljünk.

Az esküvői öltöny igazi meglepetésként is visszaköszönhet?

Bizonyára senkinek nem kell ecsetelnem, mert természetes, hogy ahogy Edina és Máté minket, mi is meghívtuk őket esküvői ceremóniánkra és az azt követő menyegzőre is. A két alkalom között rövid volt az idő, nem volt módunk egymással értekezni. Már csak azért sem, mert eszünk ágában sem volt akár csak telefonon is megzavarni nászútként szolgáló mézes heteiket. Az esküvő napján és éjszakáján azonban természetes, hogy találkoztunk. Hajnalban már elég laza volt a hangulat, amikor Máté odalépett hozzám és ugyanúgy, mint eddig bármikor, beszélgetni kezdtünk.

  • Peti, hol tettél szert erre a gyönyörű esküvői öltönyre?
  • Mind a menyasszonyi ruha, mind pedig az esküvői öltöny a Bonjour Szalonból van. A hely szakmailag és emberileg egyaránt maga volt a csoda. Számunkra már ott elkezdődött a ceremónia.
  • Ezzel tisztában vagyok. Hiszen a mi öltözetünk is onnan származott. Ráadásul az öltöny minden tekintetben teljesen ugyanígy nézett ki. És miután öltönyt nem lehet bérelni, csak megvenni, még mindig ott lóg a ruhatáram díszeként. De gondolom nálad is előkelő helyet kap a szekrényben.
  • Az biztos! De a kedvesem menyasszonyi ruhája is, mert mi azt is megvettük! – mondtam boldogan.