Esküvői öltöny - bonjourszalon.hu

Slim Fitt szabású esküvői öltöny, a Manzetti kollekcióból.

Kedvesem Eszter már reggel óta készülődik, ahogyan én is. A rendezvényszervező kukkantott be éppen és jelezte még tíz perc és kezdődik a ceremónia. Így nekem is hamarosan el kell készülnöm. Ugyan az alkalomra választott esküvői öltönyömet ugyanúgy a Bonjour esküvői ruhaszalonban választottam ki, és ő ugyanúgy ott találta meg álmai menyasszonyi ruháját, valójában az ő kérésére nem láttuk egymást a ruhapróba során.

Könnyedén összeilleszthető esküvői ruhapárosok az esküvői öltönyök kínálatában.

Eszter édes, romantikus lelkületű hölgy, így feltételezem egy tüneményes, csipkeruha költeményt választott. Mosolyt csal az arcomra a gondolat, ahogy magam elé képzelem a ruhapróba alatti energikus vibrálását. Ezt szeretem leginkább benne, azt a nagyon erős életigenlő, mesebeli lelkületét. Ezeket a jellemvonásokat ismerve, plusz a tanácsadó hölgy ajánlását követve, a Manzetti kollekció egyik legújabb esküvői öltönyét választottam. A szobainason várakozó öltönyt nézem, kellemes választásnak bizonyult. Pont praktikus és kényelmes darab ebben a kora őszi melegben. Szeretek odafigyelni a részetekre, így olyan esküvői öltöny szettet választottam, ami Slim Fitt szabásának köszönhetően lezser eleganciával párosul.

Az esküvői öltönyhöz illő mellény.

A praktikumokat figyelembe véve esküvői öltönyömhöz illő mellényt választottam, ha esetleg túl meleg lenne. A Bonjour esküvői ruhaszalon bűbájos tanácsadója felügyelte választásomat, és együtt még pici, kegyes csalást is vittünk a dologba. Ugyanis, ő láthatta Eszter menyasszonyi ruháját, így garantáltan harmonizálni fognak a szettjeink. Kitekintve az ablakon hálásnak érzem magam, mivel az időjárás aranyló fényárral árasztotta el a birtokunk esküvői helyszínét. Ma tényleg minden tökéletes. Utoljára még az erkélyen feltöltődök a kora reggeli napsugarakban, és magamra öltöm az esküvői öltönyöm utolsó darabját is.

Most már csak a menyasszonyra várunk.

A ceremónia helyszínére érkezve elismerő szavak és bókok garmada igazolja vissza, hibátlan esküvői öltönyöm választásomat. De a legfontosabb véleményt meghozó hölgy még várat magára. A szívem a torkomban dobog, amikor felcsendül a nászinduló és édesapja kíséretében megjelenik Eszter. A szellő sem rezzent, az idő szinte megállt, mikor megláttam. Nem jutott több eszembe, csak az, hogy köszönöm, azt, hogy én lehetek az a szerencsés, szerelmes férfi, akihez most érkezel.