Vintage menyasszonyi ruha - bonjourszalon.hu

A régmúlt idők romantikája köszön vissza a vintage menyasszonyi ruha tervezői darabjaiban.

Szerelem, szentimentalizmus, sóvirág fejkoszorú, pasztellszínek, és csipke, csipke még több csipke! Aki meghallja azt a szót, hogy vintage minden esetben színek és textúrák villannak fel lelki szemei elött. Ha szűkítjük a kört és azt mondjuk, hogy vintage menyasszonyi ruha, akkor a divatszakmában jártas kollegák első helyeken jegyzik, Lillian West amerikai divattervező hölgy, vintage menyasszonyi ruha darabjait. Mi most nem a nagy divatházak és divatszalonok stylistjainak szeretnénk felkelteni az érdeklődését, hanem a legfontosabb célközönségnek szeretnénk segítséget nyújtani, a menyasszonyoknak.

A vintage menyasszonyi ruha a legnevesebb tervezőtől.

Vettem a fáradtságot és több napot töltöttem a mai divatélet, és ezen belül a legfrissebb esküvői divat tanulmányozásával. Biztosan állíthatom, hogy a romantika szerelmeseinek a legtökéletesebb szolgáltatóként akadtam rá a Bonjour esküvői ruhaszalon oldalára. A Bonjour Szalon menyasszonyi ruha és az Adore by Justin Alexander, Lillian West, Sincerity, Sweetheart, Justin Alexander menyasszonyi ruha kollekciók magyarországi márkaképviseleteként vannak jelen a divatszakmában. Lenyűgöző vintage menyasszonyi ruhakínálatukból garantáltan megtalálja ön is a vágyva-vágyott darabot. Kicsit időzzünk is el a vintage menyasszonyi ruha főbb jellemvonásaival.

Mitől lesz egy mennyasszonyi ruha vintage?

A legegyszerűbben úgy tudnám körvonalazni a fogalmi lényegét talán, hogy a vintage nem más mint a régi idők pompája beültetve a mai modern térbe. Egyedi, különleges és ötletgazdag. Kicsit emlékeztet a látványvilág Emily Brontë, angol regényíró Üvöltő szelek című művében olvasott angliai kastélyban élő hangulatához. Angliai hangulat, vidéki birtokon töltött napok, és a pislákoló gyertyalángnál elköltött vacsorák. Mi lehet romantikusabb ennél? Majd magunk elé képzeljük a régmúlt idők nagy báli ruháit, a lovas hintókat, sorolhatnánk. Hogy hogyan jutottunk el a ma már légiesen könnyed, viszont a múltat idéző vintage menyasszonyi ruháig? Úgy, hogy a mai napig az esküvők fő vonala a menyasszonyok előkelőségének és különlegességének kihangsúlyozása.

A légies, hófehér csipke.

Lillian West vintage menyasszonyi ruha kollekcióját nézve ráérezhetünk, hogy a divattervezés kiemelkedő zsenijével állunk szemben, mert amit ő képes kihozni a csipkéből, a fehér és ezüst szalagokból, a romantikus krémszínekből, az már-már varázslat. Így a 2022-es év csodás menyasszonyai is lehetőséget kapnak, hogy a hajdani előkelőségek pompáját viseljék magukon a nagy napon. Mindezt a feleslegesen túlzó abroncsozás, az és sokszor fájdalmas nehezítések nélkül. Légiesen könnyedén, maximálisan nőiesen.