VINTAGE – MIT IS JELENT EZ A MENYASSZONYI RUHÁK ÉS ESKÜVŐK VILÁGÁRA LEFORDÍTVA?

A VINTAGE ÖRÖK ÉS MEGUNHATATLAN – A STÍLUS VÉGTELEN

VINTAGE – MIT IS JELENT EZ A MENYASSZONYI RUHÁK ÉS ESKÜVŐK VILÁGÁRA LEFORDÍTVA?

A nálunk található vintage menyasszonyi ruhák természetesen újak, de a vintage  hatást elérjük a különleges csipkékkel és izgalmas kiegészítőkkel, Te pedig kombinálhatod a régit az újjal! Lényeg hogy az összhatás nosztalgikus, különleges és nőies legyen. Ez azt jelenti, hogy csipkeruhák nagy választékát tartjuk, a csipkék mintája és anyaga extravagáns, exkluzív, különleges, és a legmagasabb minőséget képviseli. Aki a vintage stílust kezdi keresni, sokszor azt gondolja, hogy ez lesz a legolcsóbb, hisz ez lehet akár használt ruha, lehet handmade… Azonban -a közhiedelemmel ellentétben- pont ezek a ruhák a legdrágábbak, hisz a legkülönlegesebb csipke anyagok felhasználásával, neves tervezők munkájaként kerülnek a menyasszonyi ruha szalonokba ezek a modellek.

Azért mi nem csak a Vintage stílus kedvelőit várjuk, hisz a csipkék választéka egyszerűen végtelen!

A vintage stílusú menyasszonyi ruhák népszerűségének legfőbb oka, hogy egyedit viselhetsz menyasszonyként, gazdagíthatod ötleteiddel és különlegességet hozhatsz létre.

Az esküvői ruháink nagy része egyszerű, finom lágyesésű, légies fazonú, de a királylányos vagy akár sellő fazonú menyasszonyi ruhában is nyerő lehetsz!

A cél egy finom és részlet gazdag ruha és esküvő egyező stílusban, ahol is lehetsz eredeti és egyedi, elegáns, csajos, vidám, merész, vicces, izgalmas menyasszony – a lényeg: fejezd ki önmagad!

Szalonunkba belépve már beleszerethetsz a stílusba, hisz a lakberendezésben is imádjuk a vintage-t. Nálunk szakszerű segítséget kapsz, ahol a ruhád megtalálása után a kiegészítők izgalmas világába is bevezetünk.

Segítünk fazont és anyagot választani, javasolunk, és rengeteg különleges csipke, vagy a lágyan omló egyszerű chiffon ruhába szerethetsz bele. Miután ez a stílus mindent „elbír” így széles skálájú a fazon és anyagválaszték. A menyasszonyi ruha díszítései igazodnak minden menyasszony ízlésvilágához – szeretjük a matt csipke ruhákat, de vannak különleges köves és gyöngyös díszítésű modellek is. A teljesen egyszerű ruhák nagyon jó alapruhák egy vintage esküvőhöz. A kiegészítők: övek, bolerók, fátylak – amik egyedivé varázsolják a menyasszonyi ruhákat-itt csempésszük bele a személyiségedet.

Beszéljünk a színekről! A ruhák színében is többet megenged ez a stílus, hisz itt mindent lehet! Lehet a menyasszonyi ruha tört fehér, ivory, ekrü, latte, nude, akár könnyed régies lágy aranyszínű,vintege rózsaszín vagy éppenséggel a hagyományos hófehéret is favorizálhatja bárki. Megjegyzendő, hogy  mindenkinek a saját színeihez( bőr-haj-szem) kell megnéznünk mi áll legjobban, és utána választanunk színt.

A kiegészítőket – mint például az öveket – hozzá igazíthatjuk az esküvő színéhez. Bármilyen színű öv, érdekes és izgalmas hatást kelt egy csipke ruhán, és nagyon „feldob” egy egyszerű ruhát. Vintage hatást kelt egy „latte” színű öv, egy virággal vagy egy szép régi brossal megdíszítve. A vőlegény ingét, a menyasszonyi ruha színéhez választjuk, a mellény szettjét (mellény, nyakkendő, dísz zsebkendő) mindig a menyasszony ruháján levő öv színéhez igazítjuk.

A Vintage stílus szalonunkban több éve „menő” már, és sok elégedett és szép menyasszony vonult oltárhoz SinceritySweetheartLillian West és Justin Alexander menyasszonyi ruhánkban. Az amerikai partner cég  nyugat-európában már méltán vezető szerepet tölt be a menyasszonyi ruha piacon is. Az általuk tervezett és készített Sincerity, Adore by Justin Alexander, Lillian West és Justin Alexander márka név alatt futó menyasszonyi ruha kollekciók eredeti márkás és minőségi ruháit árusítjuk és kölcsönözzük, és folyamatosan bővítjük választékunkat, mindig van valami újdonság!

A manapság nagyon divatos vidéki hangulatú vintage stílusú esküvői helyszínekhez, „green wedding” dekorokhoz tökéletesen passzolnak mind a Lillian West „Boho Chic” kollekciójának különleges csipke, exkluzív szabású és kidolgozású ruhái, mind a Justin Alexander by Adore egyszerű, akár minimalista ruhái is.

Várunk szalonunkban, kedves és szakszerű kiszolgálással, stílus tanácsadással és csodaszép, különleges, egyedi és minőségi menyasszonyi ruhákkal!

JUSTIN ALEXANDER HUNGARY- VINTAGE MENYASSZONYI RUHÁK SZALONJA- BONJOUR SZALON

Lillian West, Justin Alexander, Sincerity, Sweetheart, Adore by Justin Alexander– vintage style

+36 (20) 4747 448 – bonjourszalon@gmail.com – facebook és instagram oldalunkat is keresd!

VÁLASZD A MINŐSÉGET, ÉS AZ EGYEDI STÍLUST!