SZERINTED MI AZ EGYSZERŰ, LETISZTULT MENYASSZONYI RUHA?

Mitől egyszerű egy menyasszonyi ruha, és ki az aki az egyszerű ruhát keresi? Kinek mit jelent az egyszerű? 

Egy menyasszonyi ruha egyszerűsége teljesen szubjektív és nagyon sok dologtól függ:

Az első nyilvánvalóan az egyéniség. Aki nem szereti a „csicsás” mintás dolgokat,- minimál stílust kedvelő menyasszony, akkor ő nem szeretne semmilyen díszítést sem a menyasszonyi ruhára. Viszont itt nagyot dobunk az anyaggal, a szabással, vagyis az egyszerű menyasszonyi ruha ebben az értelemben lehet egy nagy szoknyás királylány ruha is. 

Egy másik variáció az, hogy melyik menyasszony hova szeretné felvenni a ruhát: tengerpart, pajta, kastély stb., vagyis mondhatjuk, hogy helyszínfüggő. Itt az egyszerű általában a szabást és az anyagot jelenti. Ebben az esetben a menyasszonyi ruha választásánál más és más a prioritás.

Tengerpartra általában lágy esésű, finom anyagú, kicsit kacérabb, viszont mindig kisszoknyás menyasszonyi ruhát keresünk. Fontos itt, hogy nem gyűrődő, könnyen becsomagolható és jól szállítható is legyen a menyasszonyi ruha a helyszínre.

Egy vintage esküvőre, melyet általában kültérre –pajtába, szőlőbe terveznek,itt az egyszerűség a szabásban rejlik, kisebb szoknyát választanak a menyasszonyok, abroncs nélkül viselik, és már tornacipő, sportcipő, vagy western csizma is előkerülhet. 

Egyre több az esküvő, ahol a menyasszony nem húsz éves, így sokszor úgy érzi a menyasszony, hogy a korához illő egyszerű ruhát keresi. Itt a menyasszonyi ruha szabása a legletisztultabb, egyenes vonalú, és a díszítés sem feltétlenül kívánkozik rá. Vagyis, akár korfüggő is lehet az igény egyszerű ruhára. 

Vajon olcsó az egyszerű menyasszonyi ruha? Hát persze, hogy nem… Egy „egyszerű” menyasszonyi ruha anyaga sokszor sokkal drágább, -gondolok itt a chiffon anyagokra, a lágy tüllökre- hiszen ezek nem csak hogy drágák, hanem nagyon sérülékenyek is. Így a szalonok kénytelenek vagy a bérleti díjba beleépíteni a javítási költség díját, vagy  több kauciót szoktak kérnek ezekért a ruhakért, amik a javítási költséget fedezik. 

Kastélyokba is választunk „minimál” menyasszonyi ruhát, hogy ne legyen úgymond „sok”… a díszítést és a környezetet figyelembe véve. Viszont itt nyilván nem a „kisszoknya” lesz a nyerő, itt a nehezebb, mutatós és elegáns nehezebb mikádó és szatén anyagok is bejöhetnek a képbe, de a tüll is abszolút jó választás. Ezeknél a ruháknál sokszor a most divatos és izgalmas hátmegoldások „ütnek”, de egy külön fejezet lesz a menyasszonyi ruha világban.

Egy a lényeg, az egyszerű menyasszonyi ruha az nagyszerű. Az egyszerű minta nélküli ruhák hatalmas választékát találod nálunk a Justin Alexander kollekciónkban, a bohó vintage kisszoknyás kollekció a Lillian West kollekciónk, Adore by Justin Alexander kollekciónkban gyönyörű tengerparti modelleket találsz, és mindenképp meg kell nézned a decens Sincerty kollekció menyasszonyi ruháit is. 

Jelentkezz be hozzánk egy próbára, és válaszd ki nálunk egyszerű, egyedi jó minőségű menyasszonyi ruhádat kedvező áron. 

Várunk szalonunkban, kedves és szakszerű kiszolgálással, stílus tanácsadással és csodaszép, különleges, egyedi és minőségi menyasszonyi ruhákkal!

JUSTIN ALEXANDER HUNGARY- EGYSZERŰ ÉS LETISZTULT MINIMALISTA MENYASSZONYI RUHA  SZALON- BONJOUR SZALON

Lillian West, Justin Alexander, Sincerity, Sweetheart, Adore by Justin Alexander– minimalist style

+36 (20) 4747 448 – bonjourszalon@gmail.com – facebook és instagram oldalunkat is keresd!

VÁLASZD A MINŐSÉGET, ÉS AZ EGYEDI STÍLUST!